Dorothy Stratten For President

"π™Έπš πš™πšŽπš˜πš™πš•πšŽ πš‹πš›πš’πš—πš 𝚜𝚘 πš–πšžπšŒπš‘ πšŒπš˜πšžπš›πšŠπšπšŽ 𝚝𝚘 πšπš‘πš’πšœ πš πš˜πš›πš•πš πšπš‘πšŽ πš πš˜πš›πš•πš πš‘πšŠπšœ 𝚝𝚘 πš”πš’πš•πš• πšπš‘πšŽπš– 𝚝𝚘 πš‹πš›πšŽπšŠπš” πšπš‘πšŽπš–, 𝚜𝚘 𝚘𝚏 πšŒπš˜πšžπš›πšœπšŽ πš’πš πš”πš’πš•πš•πšœ πšπš‘πšŽπš–. ... π™Έπš πš”πš’πš•πš•πšœ πšπš‘πšŽ πšŸπšŽπš›πš’ 𝚐𝚘𝚘𝚍 πšŠπš—πš πšπš‘πšŽ πšŸπšŽπš›πš’ πšπšŽπš—πšπš•πšŽ πšŠπš—πš πšπš‘πšŽ πšŸπšŽπš›πš’ πš‹πš›πšŠπšŸπšŽ πš’πš–πš™πšŠπš›πšπš’πšŠπš•πš•πš’. π™Έπš 𝚒𝚘𝚞 πšŠπš›πšŽ πš—πš˜πš—πšŽ 𝚘𝚏 πšπš‘πšŽπšœπšŽ 𝚒𝚘𝚞 πšŒπšŠπš— πš‹πšŽ πšœπšžπš›πšŽ πšπš‘πšŠπš πš’πš πš πš’πš•πš• πš”πš’πš•πš• 𝚒𝚘𝚞 𝚝𝚘𝚘 πš‹πšžπš πšπš‘πšŽπš›πšŽ πš πš’πš•πš• πš‹πšŽ πš—πš˜ πšœπš™πšŽπšŒπš’πšŠπš• πš‘πšžπš›πš›πš’. ... πš†πšŽ πš•πš˜πšŸπšŽ 𝚒𝚘𝚞, 𝙳.𝚁."